Harf ve rakam folyo balonlar son zamanların en çok ilgi gören ürünleri arasında yer almaktadır. Özellikle doğum günü ve özel partilerin vazgeçilmezi olan bu folyo balonları mağazamızdan gelip satın alabilirsiniz.

 

harf folyo balon

 

Harf folyo balonlar;

Satışını yaptığımız harf ve rakam folyo balonlar İtalyan malı dünyaca tanınmış bir markanın (GRABO) ürünleridir. Harf folyo balonlarda kalite çok önemlidir. Kalitesiz balonlar en ufak darbede hemen söner ve özenerek yaptığınız hazırlıklar hüsrana uğrayabilir. 

 

rakam folyo balonlar

 

Rakam folyo balonlar;

Rakam folyo balonlar ile mükemmel bir doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz. Rakam folyo balonlar elimizde iki boy olarak satılır. 35 cm ve 100 cm rakam folyo balon olarak satışını yapmaktayız. 35 cm boyunda olan folyo balonlar helyum ile şişirilmez. Şişirilse de havada durmaz. 100 cm folyo balonları helyum gazı ile şişirip uçan balon olarak kullanabilirsiniz.

 

Harf ve Rakam folyo balon nasıl şişirilir?
 

Harf ve rakam folyo balonları pipet ile veya helyum gazı ile şişirebilirsiniz. Helyum gazı ile şişirip uçan balon olarak kullanabilirsiniz. Havada durması için helyum gazı şarttır. Rakam ve harf folyo balonları pipet yardımı ile normal hava ile şişirip çift taraflı bant ile ya da bağlama noktalarından rafya ile bağlayıp asabilirsiniz. Balonu rafya ya da herhangi bir ip, kurdele ile bağlarken dikkat etmeniz gereken nokta ipi gerdirirken balona zarar vermeden bu işi yapmanız gerekmektedir. Balonun zarar görmemesi için folyo balonun bağlama kulakçıklarının bulunduğu delikten ipi geçirip öyle gerdirmeniz gerekmektedir.  

 

harf folyo balon
rakam folyo balon satın al
1 yaş rakam folyo balon
harf folyo balon

Harf ve rakam folyo balonları nereden alabilirim?


Harf ve rakam folyo balonları uçan balon olarak İstanbul Ataşehir'de bulunan mağazamızdan gelip satın alabilirsiniz. Eğer başka ilde yaşıyorsanız kargo ile normal olarak satın alıp uçan balon olması için bulunduğunuz bölgede herhangi bir parti malzemeleri satan yerden şişirme işlemini yapabilirsiniz. Harf ve rakam folyo balon ile beraber 2.2 litrelik helyum gazı satın alıp kendiniz de evde şişirme işlemini yapabilirsiniz.
Harf folyo balonları incelemek için Tıklayınız.
Rakam folyo balonları incelemek için Tıklayınız.

Sormak istediğiniz herhangi bir sorunuz varsa eğer yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz. Ayrıca farklı fikirlerinizi de yorum bölümüne ekleyebilirsiniz.