Anna Elsa, ve sevimli arkadaşlarına katılmak ve çocuğunuzun doğum gününü kutlamanız için hazırız. Disney Frozen Parti Paketleri Sven, Kristoff ve Olaf gibi Çocuğunuzun en sevdiği karakterlerine sahip, resmi lisanslı parti malzemeleri ile aradığınız her şey Parti Dükkanım da bulunmaktadır. Bu parti konsepti ile çocuğunuzun doğum gününü en güzel şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu hayal dünyasına siz yetişkinlerde hazırlık yaparken dahil olabilirsiniz.

 

frozen parti fikirleri

 

Karlar ülkesi animasyon filmi çocuklar ve yetişkinler tarafından takdir ve beğeni almış uzun süreli bir fenomen haline gelmiştir. Ve halen devam etmektedir. Çocuklarınız bu filmi Sevimli Olaf kardan adam, ren geyiği ve Anna Elsa kız kardeşler arasında bir bağ kurdular. Bu güzel anı ve sevimli kahramanları doğum gününde onların parti malzemelerini alarak yeniden o sihirli anları yaşama zamanı!
Şimdi gelelim bu güzel partiyi kusursuz bir şekilde planlamaya. İlk defa böyle bir parti hazırlamak çok zordur ve tecrübe ister. Çok şanslı olarak Parti Dükkanım ile tanıştınız, ihtiyacınız olan tüm karlar ülkesi (Frozen) Parti malzemelerini sizlere sunmaktayız. Strese girmeden, çok kolay bir şekilde güzel bir doğum günü planlayabilirsiniz.

 

 

frozen parti fikirleri

 

 

İlk olarak sizler için Önceden tasarlanmış parti paketlerini inceleyebilir ihtiyacınız olanı seçebilirsiniz. Buna ilave olarak yan ürünleri ve diğer Frozen parti ürünlerini alabilirsiniz. Size sadece doğum günü partisine katılacak kişi sayısını ve mumları üflemek kalacaktır. Aradığınız tüm detayları size sunmaktayız. Kısaca olarak; süslerden balonlara, parti setlerinden gelecek olan davetlilere vereceğiniz küçük hediyelere, pinyatadan masa süslerine kadar aradığınız her şey Parti Dükkanım da…
Disney Frozen olarak gelen davetlilere hediye neler verebilirim? Frozen temalı not defteri, rozetler, tüylü simli kalemler, anahtarlık, stickerlar,  simli parlak tükenmez kalemler, Frozen temalı sosyete şekeri ve buna benzer ürünleri doğum gününe gelecek olan davetlilere verebilirsiniz.

 

frozen parti fikirleri

 

 

En güzel uçan balonlar sadece Parti Dükkanım da!

 

Parti Dükkanım mağazasına gelip birbirinden güzel uçan balonlar satın alıp, mükemmel dekorasyonlar yapabilirsiniz. Eğer mağazamıza gelemeyecek durumda veya başka bir ildeyseniz hiç üzülmeyin sizler için tek kullanımlık helyum tüplerimiz var. Balonlarımıza helyum gazı doldurarak uçan balon haline getirdik. Dilerseniz bu uçan balonların uç kısımlarına kar tanesi süslerden yapıştırıp, Frozen partimize uygun bir süsleme oluşturalım.
 

 

frozen parti fikirleri

 

Unutulmaz Bir Frozen Partisi İçin İhtiyacınız Olanlar

 

Son yılların en büyük fenomenlerinden biri olan Frozen’ı minik bir kızınız varsa elbet duymuşsunuzdur. Dilimize Karlar Ülkesi adı ile çevrilen bu film Dünya çapında yüz milyonlarca kez izlenerek çocuklarımız arasındaki en çok izlenen film olmuştu. Dolayısıyla sinema salonlarında gösterime girdiği andan itibaren Frozen doğum günü partisi her yönden çocukların en büyük istekleri arasına girmeyi başardı. Bizlerse bir sonraki Frozen filminin vizyona girmeye yakınlaştığı, Frozen çılgınlığının tekrar alevleneceği bu günlerde unutulmaz bir Frozen partisi için ihtiyacınız olabilecek her şeyi anlatan bu yazıyı sizler için derledik.

 

Frozen karlar ülkesi prensesi elsa ana parti fikirleri

 

Frozen Karakterli Davetiyeler

Çocuğunuzun doğum günü partisine herkesin yüzünü güldürecek bir şekilde başlamaya ne dersiniz? Çocuğunuzun ilgisini çekecek ve sizinle birlikte oturup dolduracağı Frozen temalı davetiyeler o zaman tam sizin için. Frozen filminden karakterlerinden Elsa, Anna ve Olaf’ın olduğu bu davetiyelerle hem partinizin temasının ne olacağını şimdiden herkese söylemiş olursunuz hem de minik misafirlerinizin yüzünü daha partinize gelmeden güldürmeye başlarsınız. Küçük büyük herkesin kalbini ısıtacak Frozen davetiyelerini bu yüzden ihtiyacınız olanlar listenizin en başına yazıyoruz.

 

Frozen karlar ülkesi prensesi elsa ana parti fikirleri

 

Frozen Temalı Masa Hazırlıkları

Yiyecekler ve içeceklerin durmadan tüketileceği bu partimiz için hazırlıklar yapmaya başlayabiliriz. Ama bu hazırlıkları yaparken Frozen temamızdan kopmaya gerek yok. Harika bir parti için Frozen temalı masa örtüleri, servisleri ve peçetelerini kullanmanızı öneririz. Üstlerinde unutulmaz filmden hatırlayacakları karakterler ile çocuklarınızı büyüleyecek masa hazırlıkları partinizin akıllardan çıkmamasını sağlayacak. Farklı karakter seçenekleriyle bulabileceğiniz Frozen peçetelerini, son yılların en çok tercih edilen peçeteleri olmaları sebebiyle ihtiyaç listenize özellikle ekliyoruz.

 

Frozen karlar ülkesi prensesi elsa ana parti fikirleri

 

Frozen Temalı Tabak ve Bardaklar

Frozen temalı masamızın üstünde sade tabaklar, bardaklar, çatallar ve kaşıklar kullanmak partinizin konseptini bozabilir. Bu sebeple bu tür doğum günü partilerinde sıkça kullanılan Frozen temalı sofra setlerini sizlere öneriyoruz. Rengarenk tabaklar, meşrubatlar için bardaklar, bardaklarımız için kullanacağımız Frozen körüklü pipetler ile Frozen dünyasını partinize getirebilirsiniz.

 

Frozen karlar ülkesi prensesi elsa ana parti fikirleri

 

Frozen Parti Süsleri

Sırada parti hazırlamanın en önemli adımı olan parti süsleri var. Bir partinin ne kadar eğlenceli geçeceğini, çocukların ne kadar seveceğini ve büyükler arasında ne kadar konuşulacağını belirleyen en büyük adım partiyi süslemektir. Eğer partinizi Frozen temalı yapmayı düşünüyorsanız parti süslerinizde tabi ki de Frozen temalı olmalıdır. Peki seçenekleriniz neler? Diye soracak olursanız.

 

Frozen karlar ülkesi prensesi elsa ana parti fikirleri

 

Dünyanın en çok izlenen çocuk filmi için parti süsü seçeneklerimizde haliyle bir o kadar geniş. Süslemenize partilerin en çok satan süsleri olan balonlar ile başlayabilirsiniz. Frozen balon seçenekleri olarak birbirinden değişik seçenekleriniz bulunmakta. İsterseniz Frozen dünyasının soğuklarını, ruhunu yansıtan açık ve koyu mavi balonlar ile partinizi süsleyebilirsiniz. Dilerseniz filmin diğer karakterlerinden oluşan balonları da partinizde kullanabilirsiniz. İsteğinize göre sıradan Frozen balonları ile helyumla güvenli şekilde uçurabileceğiniz folyo balonları bünyemizde en ucuz fiyatlarla bulabilirsiniz.

 

Frozen karlar ülkesi prensesi elsa ana parti fikirleri

 

Balonlara ek olarak partinizin duvarlarını Frozen bayrakları veya Frozen karakterlerinden oluşan doğum günü yazıları ile süsleyebilirsiniz. Ya da tavanınıza asabileceğiniz frozen tavan süsleri ile çocuğunuzun yüzünü bu doğum gününde güldürebilirsiniz.

 

Frozen karlar ülkesi prensesi elsa ana parti fikirleri

 

Frozen Temalı Aksesuar Setleri

Çocuğunuza ise alabileceğiniz en büyük hediye bu doğum gününde onu hayalindeki karaktere dönüştürmek olabilir. Son zamanlarda giderek moda olan Frozen karakter setleri ile taçlar, asalar, örgü saçlar ve eldivenler yardımıyla kızınızı filmden istediği iki ana karakterden biri haline getirebilirsiniz. Frozen doğum gününü Frozen karakterlerinden biri olarak kutlamak kesinlikle kızınızın bu doğum gününü unutmamasını sağlar.

 

Frozen karlar ülkesi prensesi elsa ana parti fikirleri

 

Frozen Oyunları

Doğum günü partisi boyunca çocukların sıkılmasını engellemek için ortaya koymanız gereken birkaç oyun bulunursa partideki bütün ebeveynler için çok daha iyi olur. Sıkıldıklarında dikkatlerini dağıtacak onları meşgul edecek bu oyunlar için tabi ki pinyata oyununu seçebilirsiniz. Pinyata içine dolduracağınız minik oyuncaklar ve şekerlemeler çocukları bu oyunu oynarken hem heyecanlandıracak hem de içinden dökülen şekerlemeler ile mutlu edecektir

 

Partinizin devamında ise doğum günü hediyelik ürünlerimizden alarak miniklere güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Frozen yapbozları, boyama kitapları, Elsa Anna bileklikler, sticker, kitap ayracı ve bunun gibi onlarca seçenekler ile çocuklarınız parti boyunca eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayabilirsiniz.

 

Frozen karlar ülkesi prensesi elsa ana parti fikirleri

 

Frozen Parti Seti

Eğer bütün bunları tek tek ayarlamak benim için yorucu olur veya yeterli vaktim yok diyorsanız merak etmeyin. Frozen parti setleri bütün parti ihtiyaçlarınızı tek bir kalemde edinmenizi sağlıyor. Partinize gelecek misafir sayınıza göre seçebileceğiniz büyüklüklerde olan parti setleriyle misafirlerinize kolayca Frozen temalı doğum günü partisi yaşatabilirsiniz.

 

 

Frozen Parti Malzemeleri ve daha fazla ürünler burada hemen alışverişe başla!