unicorn parti malzemeleri

 

UNİCORN TEMALI PARTİ MALZEMELERİ

Canınızdan çok sevdiğiniz çocuğunuzun uzun zamandır, sizden istediği doğum günü partisini düzenlemeye karar verdiniz ama ne yapacağınızı tam olarak bilmiyor musunuz? Kafanızda unicorn temalı parti nedir, unicorn temalı aksesuarları nereden bulabilirim gibi sorular mı geçiyor? Endişe etmenize gerek yok Parti Dükkanım olarak bir kez daha ebeveynlerimizin her türlü etkinlik ihtiyacında yanındayız.

 

Unicorn parti konsepti

 

Siz sevgili müşterilerimize yardımcı olacağımız bu yazımıza öncelikle çocuklarının ve büyüklerin çok sevdiği “unicornlu parti” ne demek onu açıklayarak başlayacağız. Ardından unicorn temalı bir parti nasıl verilir? Kusursuz bir parti için neye ihtiyaç duyacaksınız ve o ihtiyaçlarınızı nerden giderebilirsiniz? Gibi kafanızda oluşabilecek bütün sorulara cevap vereceğiz.

 

Unicorn parti konsepti

 

Unicorn nedir?

Unicorn kelimesinin Türkçe karşılığı bildiğimiz tek boynuzlu attır. Mitolojide saf ve masum olduğuna inanılır. Kafasının üst kısmında tek bir boynuzu var. Efsaneye göre kanı içilirse kişi ölümsüzlüğe erişir. Çocuklarımız da unicorn gibi masum ve temiz bir kalbe sahiptir. Onların da dünyası rengarenk ve enerji doludur.

 

Unicorn parti konsepti

 

Rengarenk Unicorn temalı parti

Unicorn temalı parti bardaklarımızı, tabaklarımızı, duvarlarımızı tek boynuzlu at motifleri ile süslediğimiz genellikle kız çocuklarımızın istediği dolayısıyla renklerin pembe, kırmızı, lila tonlarında olduğu partilerdir. Tek boynuzlu atlar son yıllarda çocuklara yönelik filmlerde çok kullanılan bir karakter olduğundan dolayı unicorn temalı parti sayısında bir hayli artış olmakta.

 

Unicorn parti konsepti

 

Tabi ki böyle sevimli temaya uygun parti için, süs eşyaları bulmak size yorucu gelebilir. Bu durumda Parti Dükkanım bir kez daha sektörünün en iyisi olarak ihtiyacınız olan her türlü ürüne kolayca ulaşmanızı sağlayan bir numaralı yardımcınız olmakta. Peki kızınızın doğum gününü iple çekmesine sebep olan bu parti için nelere ihtiyaç duyacaksınız? Ne tür süslemeler bir unicorn temalı parti için en uygundur?

 

Unicorn parti konsepti

 

Unicorn temalı parti için gereksinimleriniz

Unicorn temalı parti çocuğunuzun hayaline pespembe olmuş bir oda, rengarenk tabaklar ve bardaklar, masal dünyasını andıracak kadar çok balon, görüp özendiği o çizgi filmlerdeki gibi süslemeler, şekerlemeler ve pasta gelmekte. Buradan yola çıkarak çocuğumuza istediği her şeyi verebilmek için ihtiyacımız olan şeyleri listeleyebiliriz. Öncelikle ihtiyacımız olan şey, her doğum günü partisinin en temel gereksinimi olan tabak bardak ve sofra setleridir. Temalı bir doğum günü kutladığımız için mutfaktaki tabaklarımızı kullanamayız. Bizim asıl ihtiyacımız olan üstünde uzun saçlarıyla koşan tek boynuzlu at resimlerinin olduğu, çocuğunuzu ve arkadaşlarını çılgına çevirecek görenlerin ise içini ısıtacak parti ürünleridir. Pasta ve tatlı servislerinde büyük kolaylık sağlayacak bu unicorn tabakları ise sitemizde en uygun fiyata bulunabilir.

 

Unicorn parti konsepti

 

Masa düzenimizin sağlanması için geriye sadece çatal, bıçaklar ve peçetelerimiz kalıyor. Çatal ve bıçak seçiminde bu tür partilerde bulaşık ve kazaların önüne geçmek için yine plastik ürünleri kullanmanızı öneririz. Plastik çatal seçimlerinizde partinizin renk paletine uygun pembe ve lila tonlarında renkleri kullanmak tabi ki de etkinliğinizi çocuğunuzun hayalindeki parti olmasına bir adım daha yaklaştırır. Peçete seçimizde ise kesinlikle unicorn peçete seçmelisiniz. Geniş yüzeylerinde ki masalsı çizimlerle partinizin unutulmaz olmasını sağlayacak yegâne seçeneklerin başında unicorn peçeteler gelmekte. Birçok kazanın ve kirlenmenin olacağı partide kullanmanız için birinci sınıf kalitedeki unicorn peçeteleri ise mağazalarımız veya internet sitelerimizden kolayca sipariş edebilirsiniz.
Etkinliğimiz için parti malzemeleri olarak tabak bardak ve masa üzeri süslemede tüm sofra takımını tamamladıktan sonra geriye masa arkasına harika bir arka fon hazırlamak kalıyor. Masa arkasına güzel bir afiş hazırlamak bu afiş üzerinde çocuğunuzun resminin olması size güzel bir anı olarak kalacaktır.

 

Unicorn parti konsepti

 

Bütün bu sayılanları tek tek almak size zahmetli gelebilir. Bu yüzden siz aileleri düşünen Parti Dükkanım bütün servis ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz paketleri satışa sunmuş bulunmakta. İçindeki ürünleri ayrı ayrı almaktan çok daha hesaplı olan paketlerimizi ise 8’li ve 16’lı setler olarak misafir sayınıza göre sipariş edebilirsiniz.

 

Unicorn parti konsepti

 

Unicorn Parti malzemeleri ve doğum günü süsleri nereden alabilirim?

Çocuğunuzun hayalini tamamlamak için geriye sadece bir adım kalıyor. Partinin süslemeleri. Partinin süslemesi için bir kısıtlama tabi ki de olamaz. Her şey sizin hayal gücünüze kalmış durumda. Ama önerebileceğimiz süsler ise unicorn temalı bayraklar, Doğum günü yazıları, unicornlu balonlar, tek boynuzlu taçlar ve konfetilerdir. Her partide pastalar, kekler, içecekler servis edilir ama bir partiyi diğerlerinden ayıran özelliği ne kadar özenle süslendiğidir. Unutmayın düzenleyeceğiniz davet sizin maharetinizi ve hayal gücünüzün sınırlarını da temsil etmekte. Sizleri bütün parti süsü ihtiyaçlarınızı en uygun fiyata ve en yüksek kalitede bulabileceğiniz mağazamıza veya unicorn temalı kategorimize davet ediyoruz. En güzel partiler sizin olsun eğlenceli alışverişler dileriz.