Minionlar sevimli mi sevimli tatlı sarı minik afacanlar...Minions Parti Malzemeleri Kendilerine özgü konuşmaları ve aceleci şirin hareketleriyle yediden yetmişe herkesin gönlüne  taht kurmuştur. Çılgın ekip minions rush, doğum günlerinizi de çılgın hale getirmek için en güzel parti malzemeleri ile partidükkanım da. Partinizi çılgın ve sıradışı hale getirmek istiyorsanız minions rush parti malzemelerini tercih etmelisiniz. 

 

minions partisi şemalar

 

Yukarıda ki şemadan çıktılar alıp çok güzel minions parti temalı süsler elde edebilirsiniz. Örneğin minionsların da en çok sevdiği muzlardan alıp bu çıktıları üzerine yapıştırabilirsiniz. Sitemizde satışını yaptığımız düz renk hediye pakerinden alıp üzerine bu çıktılardan yapıştırabilirsiniz. Evinizde bulunan malzemeleri de bu etiketler ile konseptinize uydurabilirsiniz. 

 

minions süsler

 

Minions temalı ponpon süs

 

minions ponpon

 

Minions kurabiyeleri 5 dakika gibi kısa bir sürede hazırlayıp servis edebilirsiniz.

 

minions kek yapımı

 

Malzemeler:

Oreo bisküvi

Sarı renk eriyen şeker ve beyaz şeker

Siyah dekorasyon Jel

Yağlı kağıt

Yapılışı:  Sarı şekerleri mikro dalga da eriyene kadar bekletelim. Eridikten sonra bir kasenin içinde oreo bisküvileri teker teker eriyen şeker ile kaplayalım. Daha sonra da gözlerini yerleştirelim. Son olarak da siyah dekorasyon jel ile dilediğimiz gibi süsleyelim. Bu kadar kolay ve eğlenceli.

 

Elinizdeki malzemelerden minions peçeteliklerden yapabilirsiniz.

 

minions peçetelik

 

 

5 Adımda Minions Temalı Doğum Günü Konsepti Hazırlamak

 

Minions 2010 yılında vizyona giren, vizyona girdiği andan itibaren ise bütün dünyayı kasıp kavuran bir çılgınlık. İlk olarak 2 adet Çılgın Hırsızlar filminde boy gösteren bu küçük sarı dostlarımız 2 filmin ardından kendilerine özel Minions filmi ile beyaz perdede göründüler. Kendi filmlerinin ardından Çılgın Hırsızlar 3 filmi ile geçtiğimiz sene tekrardan sinemalara boy göstererek toplamda 4 adet film ile çocuklarımız karşısına çıktılar. Çocuklar tarafından gördüğü çılgınca sevgi sonrası kendi filmine kavuşan bu çılgın sarı karakterlerin birçok çocuğun doğum günü hayalini süslediğini söylememize gerek yoktur.

Çocuğunuza o çok istediği Minions (Çılgın Hırsızlar) temalı doğum günü partisini vermeniz için gerekli olanları 5 adımda sizler için özetledik. İşte o adımlar:

 

Minions doğum günü parti fikirleri

 

Minions Servis Takımı

Çocuğunuzun doğum gününü bu sene Minons teması ile kutlamaya karar verdiyseniz atmanız gereken ilk adım masanızı hazırlamak. Partinizin en önemli kısımlarının geçeceği masanızın partinizin temasına uygun şekilde hazırlanması dikkat etmeniz gerekenlerin başında gelmeli. Peki masamızı Minions temasına uygun hazırlamak için nelere ihtiyacımız var?

 

Minions doğum günü parti fikirleri

 

Öncelikle masamızı kirlenmelerden koruyacak, kirlenmelerden koruduğu gibi doğum gününün ruhunu yansıtacak bir masa örtüsü ile kaplamanız iyi olur. Ardındansa pasta ve yemek servislerinin yapılacağı araç gereçleri seçmeye başlayabiliriz. Bizler normal tabak, bardak yerine Minions temasını yansıtacak eşyaları kullanmanızı öneririz. Sevimli Minions karakterlerinin süslediği peçeteler, servis altıkları, tabaklar ve bardaklar çocukları çılgına döndüreceği gibi sizleri büyük bir bulaşık ve temizlik derdinden de kurtaracaktır. Masa üzerine kekleri ve muffinleri koymanız için 3 katlı kek standı ile sunumunuzu yapabilirsiniz. Masa eteği ile fotoğraf karelerinde mükemmel bir görüntü sağlayabilirsiniz. Yine masa üzerine önceden hazırladığınız patlamış mısırları mısır kutularına koyarak masayı donatabilirsiniz.

 

Minions doğum günü parti fikirleri

 

Minions Süslemeler

Partinizin en çok Minions temasını yansıtacağı kısmı süsleme kısmıdır. Süslemelere tabi ki de bir doğum günü partisinin olmazsa olmazları balonlardan başlamalıyız. Süslemeniz sırasında isterseniz mat sarı balonlar ile Minions havasını yakalayabilirsiniz ya da üstünde Minions karakterleri olan balonları kullanabilirsiniz. Minionların balonlara benzeyen şekilleri sayesinde uçan folyo balon olarak çok güzel durduklarını göze alarak sizlere folyo Minions balonlarını özellikle tavsiye ediyoruz. Balonlara ek olaraksa her zaman Minion bayrakları ve doğum günü kutlama yazılarını kullanabilir. Tavanlarınızdan Minions temalı tavan süslerini sarkıtabilirsiniz.

 

Minions doğum günü parti fikirleri

 

Minions Aksesuarlar

Doğum günümüzü süsledikten sonra sırada partimiz boyunca miniklerimizin kullanacağı aksesuarlar ve oynayacağı oyunları halletmek var. Aksesuar olarak her zaman çok sık kullanılan parti şapkaları ve düdüklerini kullanabiliriz. Tabi ki de Minions temasından çıkmadığımız sürece. Eğer sıradanın dışına çıkıp çocuğumun bu doğum gününü unutulmaz yapacağım diyorsanız sizlere Minions maskelerini ve taçlarını önerebiliriz.

 

Minions doğum günü parti fikirleri

 

Doğum günü boyunca çocuklarımızı eğlendirmek için kuracağımız oyun masası için de Minions boyama kitapları ve yapbozları son dönemlerin en çok tercih edilen seçenekleri arasında.  Bütün parti aksesuarlarınızı ise kalite ve ucuz fiyatların birleştiği Parti Dükkanım sitemizden birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz.

 

Minions doğum günü parti fikirleri

 

Minions Hediye Paketi

Partimizi başarı ile atlattık. Artık hazırlamamız gereken son bir şey kaldı. Parti sonrası misafirlere gelmelerine karşılık teşekkür maiyetinde verdiğimiz hediye paketleri. Hediye paketlerini nasıl hazırlayacağınız, içlerine ne koyacağınız sizlerin hayal gücüne bağlıdır. Ama bizlerin yine de birkaç tavsiyesi var. Öncelikle hediye paketlerinizi Minionları andıran sarı paketlerden seçebilir veya üstlerinde Minion karakteri olan hediye paketlerini kullanabilirsiniz. Hediye olarak da küçük ve anlamlı, çocuklarımızın da sıkça kullanabileceği türden eşyaları tercih edebilirsiniz. Son dönemlerin en çok tercih edilen Minions doğum günü hediyeleri arasında ise Minions hediyelik kalemler, stickerlar, rozetler ve bileklikler gelmekte. Parti sonunda kalan şekerlemeleri de gelen misafirlere, hazırladığınız hediye paketlerine koymayı unutmayın.

 

Minions doğum günü parti fikirleri

 


Minions Parti Seti

Eğer bütün bunları nereden, nasıl alacağım diye düşünüyorsanız. Veya benim bütün bunları tek tek çıkıp almaya vaktim yok diyorsanız hiç merak etmeyin diyoruz. Minion partisi için ihtiyacınız olan neredeyse her şeyi tek bir seferde almanız için bir yol var. Minions parti setleri. Minions parti setleri standart bir parti için gerekli olan her malzemeyi içinde bulundurur. İçindekileri tek tek almaktan çok daha uygun maliyetli olur. Sizleri çok daha az uğraştırır. Minions parti setlerini ise bütün parti ihtiyaçlarınız için tercih ettiğiniz Parti Dükkanım sitesinde veya dükkanımızda bulabilirsiniz. Misafir sayınıza göre 8’li, 16’lı ve 24’lü paketleri ile bütün Minions parti ihtiyaçlarınızı tek seferde karşılayabilirsiniz.

 

Minions doğum günü parti fikirleri

 

Parti Dükkanım, Stuart, kevin, bob ve arkadaşlarını çocuğunuzun doğum gününü eğlenceli hale getirmek için tüm parti malzemelerini bir araya topladı. Minion bardak, tabak, iyi ki doğdun yazısı, minions konuşma balonu ve çocukların oynarak eğleneceği minion pinyata. Doğum gününe gelen çocuğunuzun sevimli arkadaşlarına minion yapboz, minion not defteri, minion kalemler,  parti rozetleri, bileklikler ve onlarca çeşitli ürünleri hediye verebilirsiniz. Bu çılgın doğum gününü tatlı bir hatıraya dönüştürmek için minion hatıra fotoğraf çekme çerçevesini Parti Dükkanım'dan temin edebilirsiniz. Çılgınca bir doğumgünü partisine hazır mısınız?


Haydi Minions Parti Malzemeleri ile ilgili diğer ürünleri görmek için tıkla.