Walt Disney’in en eski ve en sevimli kahramanı Minnie Mouse maceralarını devam ettirmek için Parti Dükkanım'da. Minnie Mouse sempatik ve neşeli karakteriyle doğum günlerinizi de eğlenceli hale dönüştürecek. Çok eğlenceli bir doğum günü için haydi Minnie Mouse parti konseptini ile oluşturabileceğiniz ürünlerimizi inceleyelim.

 

Sitemizden krapon kağıtları alarak farklı süsler elde edip mükemmel görünümler elde edin.

 

minnie mouse partisi

 

Minnie Mouse küçük sevimli bir o kadar da şirin görünümü ile çocukların en sevdiği çizgi film karakteridir. Sevimli minik çocuğunuza neşeli karakterimiz Minnie Mouse parti malzemeleri ile çok güzel bir doğum günü hazırlayın. Bu hazırlıklar için ihtiyacınız olacak ürünlerden bazıları; Minnie mouse tabak, bardak, masa örtüsü, peçete, masa orta süsü, asma süs, happy birtday yazısı ve mickey mouse davetiyelerini ve daha fazlasını sitemizde bulabilirsiniz. 

 

 

minnie mouse partisi

 

Hızlı kargo, kaliteli ürün ve güvenli alışveriş seçenekleri ile Parti Dükkanım'ın tüm ürünlerini huzur içinde kullanabilirsiniz. Güler yüzlü, sempatik minnie mouse doğum günü süsleri ile partiniz keyifli hale gelecektir. Parti dükkanım olarak bol eğlenceli, bol kahkahalı yüzünüzden gülücüklerin eksik olmayacağı muhteşem bir doğum günü geçirmenizi dileriz.

 

 

minnie mouse partisi

 

Pratik Minnie Mouse Doğum Günü Partisi Hazırlıkları

 

Kızınızın sıradaki doğum gününü Disney’in yarattığı en büyük karakterlerden biri olan Minnie Mouse ile geçirmek istemez misiniz? Bu yazımızda her kızın hayallerini süsleyen Minnie Mouse doğum günü partisini kolayca hazırlamanız için gerekenleri anlatacağız. İşte kızınızın hak ettiği doğum günü partisi deneyimini yaşaması için ihtiyacınız olabilecek bütün hazırlıklar için ipuçları.

 

Minnie Mouse doğum günü parti fikirleri

 

Minnie Mouse Davetiyeler

Her doğum günü partisi gönderilen ilk davetiye ile başlar. Bu sebeple doğum günümüzün Minnie Mouse temasına sahip olmasını istiyorsak hazırlığımıza davetiyelerimizden başlamamız gerekiyor. Kızlarının arkadaşlarını çağırmak için unutulmayacak bir yöntem seçmek isteyenlerin ilk tercihi üstünde Minnie Mouse karakteri olan davetiyeler, kesinlikle partinizi unutulmayacak bir havaya büründürecek ilk adım. İlerleyen dönemde sizler için e-davetiye hazırlayıp misafirlerinizi siz zahmete girmeden e-davetiye sistemi ile bilgilendirme hizmetimiz devreye girecektir. Sizde çocuğunuzun resminin bulunduğu şirin bir davetiye ile tüm arkadaşlarına mail atabilir teknolojiden faydalanabilirsiniz.

 

Minnie Mouse doğum günü parti fikirleri

 

Minnie Mouse Tabak ve Bardaklar

Partinizi belki de en çok Minnie Mouse temasına büründürecek hazırlığımız Minnie Mouse tabak, bardak ve sofra setler olabilir. Bütün doğum günü partisi boyunca çocuklarımızın ellerinde olacak dolayısıyla gözlerinin en çok göreceği tabak ve bardakları Minnie Mouse temalı seçmek partinizi diğer partilerin bir adım önüne geçirecek. Üstünde içleri ısıtan Disney karakteri Minnie Mouse’un olduğu tabak ve bardakları ise misafir sayınıza göre 8’li paketlerle sitemizden birkaç tıklama ile edinebilirsiniz.

 

Minnie Mouse doğum günü parti fikirleri

 

Minnie Mouse Masa Örtüsü, Servisleri ve Peçeteleri

Pasta, tatlılar ve içecekler ile çocukların bir araya geldiği her etkinlikte küçük tatlı kazaların olması kaçınılmaz. Tabi ki de sizin doğum günü partinizde de etrafa pastalar saçılıp içecekler dökülecek. Hem bu kazaları önlemek hem de kızınızın Minnie Mouse temalı partisinin ambiyansını bozmamak için sizlere önerebileceğimiz birkaç yöntem var. Minnie Mouse masa örtüleri, servisler ve peçeteleri. Üstlerinde çok sevdikleri figürleriyle bu eşyalara bir şey döküp kirletmemeye çocuklarınız sizlerden daha çok dikkat edecek.

 

Minnie Mouse doğum günü parti fikirleri

 

Minnie Mouse Masa Süsleri

Masalarınızı içecekler, yiyecekler ile süslediniz. Ama içinizde hala bir şeylerin eksik kalıp yeterli gelmediği hissi mi var? İhtiyacınız olacak Minnie Mouse masa süsleri çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz. Parti masalarınızın çok daha dolgun görünmesini sağlarken bir yanda da partinize neşe katan bu süsler, her partinin olmazsa olmazlarından. Partinizin temasını bozmayacak ve görenlerin içlerine neşe dolduracak Minnie Mouse karakterli orta süslerini, parti afişlerini ise Parti Dükkanım garantisi ile ister sitemizde isterseniz Ataşehir’de bulunan mağazamızdan bulabilirsiniz.

 

Minnie Mouse doğum günü parti fikirleri

 

Minnie Mouse Parti Süsleri

Sırada parti hazırlıklarının en eğlenceli kısmı olan parti alanını süsleme kısmı var. Parti süslemede tek sınır hayalleriniz olsa da sizler için birkaç ipucumuz var.

 

Minnie Mouse doğum günü parti fikirleri

 

Hem partinizi süslemek istiyor hem de kızınızın Minnie Mouse doğum günü havasını korumak istiyorsanız yapmanız gereken şey basit. Minnie Mouse karakterli, baskılı parti süsleri kullanmalısınız. Şanslısınız ki seçenekleriniz çok geniş. Minnie Mouse parti süsü olarak karakterli pespembe doğum günü yazılarından Minnie Mouse karakterli parti bayraklarına, Minnie Mouse balonlardan Minnie Mouse tavan süslerine kadar tercih seçenekleriniz geniş. Bütün bu seçenekleri ise kalite ve uygun fiyatların birleştiği markamızdan kolayca edinebilirsiniz.

 

Minnie Mouse doğum günü parti fikirleri

 

Minnie Mouse Taçlar

Hiçbir kızın doğum günü giyeceği prenses taçları olmadan tamamlanamaz. Haliyle bu taçlar artık her genç kızın doğum gününde görmeye alışık olduğumuz birer gelenek haline gelmeye başladı. Çocuklarımızın hayallerini kurduğu prensesler olmak için taktıkları bu taçların tabi ki de Minnie Mouse versiyonları da bulunmaktadır. Altın sarısından kırmızıya, pembeden rengarenk birçok taç seçeneğini Minnie Mouse partiniz için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu taçları evlerinizde ufak uğraşlar sonucunda kendiniz yapabileceğiniz gibi internet üzerinden sitemiz vasıtası ile kolayca satın da alabilirsiniz.

 

Minnie Mouse doğum günü parti fikirleri

 

Minnie Mouse Hediye Paketleri

Partinizi Minnie Mouse temalı olması için yapabileceğiniz en büyük hazırlıklardan biri de parti hediye paketinizi Minnie Mouse’lu yapmak olabilir. İster hediyeleri koyduğunuz paketleri Minnie karakterinin rengi olan pembe veya kırmızı renklere boyayabilirsiniz. Dilerseniz Minnie Mouse karakterli hediye paketleri de kullanabilirsiniz. Peki hediye paketlerinizin içine neler koyacağınıza karar verdiniz mi?

 

Minnie Mouse doğum günü parti fikirleri

 

Minnie Mouse temasının misafirlerinizin evinde de devam etmesini istiyorsanız hediye paketlerinizin içine Minnie Mouse temalı hediyeler koymanızı öneririz. Son dönemin en çok tercih edilen Minnie Mouse hediyeleri arasında ise üstünde karakterimizin bulunduğu parti rozetlerini, kitap ayraçlarını, boyama kitaplarını veya minik inci kolyeleri bulabilirsiniz.

 

minnie mouse parti seti

 

 

Minnie Mouse Parti Malzemeleri ile ilgili hemen alışverişe başla fırsatları kaçırma!