Sevgiliniz veya eşinize sürpriz yapmak için malzeme temini her zaman çile işine dönmüştür. Hep son zamana sıkıştırdığımız için geniş çaplı bir araştırma içerisine giremiyoruz maalesef. Birkaç mağaza gezmek veya birkaç siteden sipariş verip onların zamanında gelmesini beklemek işleriniz arasında sizleri yormaktadır. Bu konuda geniş ürün yelpazemiz ile Parti Dükkanım ailesi olarak durmadan fikir üretip çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hemen hemen tüm ihtiyacınızı tek adresten bulduğunuz için rahat bir nefes alabilirsiniz:). Hızlı teslimat, sorunsuz paketleme, uzman kadro, güvenli alışveriş ve uygun fiyat aranan tüm özellikler tek adreste. Reklamı hızlı geçip hemen fikirleri inceleyelim...

 

sevgiliye özel süslemeler

 

Sevgililer günü süslemeleri için her zaman değişik fikirler aranmaktadır. Sitemizde satışını yapmakta olduğumuz ürünler ile dilediğiniz gibi bir konsept hazırlayabilirsiniz. 

Sevgiliniz veya eşinize güzel bir süsleme yapmak için kalpli balonlardan alıp,uçan balonların alt kısmına, beraber çekilen fotoğraflarınızdan koyabilirsiniz. Süslemeyi evde yapacaksanız eğer, bir kaç örnek ile hayalinizdeki süslemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

 

sevgiliye özel süslemeler

 

 

Eşinize mükemmel bir sevgililer günü yaşatın!
 

Eşinize (ister erkek ister kadın olsun) hoş bir karşılama ile işe başlayın. Hoş bir karşılama için kapıdan başlayan ve odaya kadar devam eden mumlardan bir yol hazırlayın. Mumlar ile birlikte yapay gül yaprakları ile evi gül bahçesine çevirin. Evde değilseniz eğer mumları yakıp çıkmamanız önerilir. Bu durumlarda led ışıklı mumlarımızdan kullanabilirsiniz.  

 

 

sevgiliye özel mekan süsleme örnekleri

 

Gül yaprakları ile aşk yolumuz iyi bir başlangıç oldu. Şimdi süslemeler ve masamızın dekorasyonuna neler yapabiliriz? ona bakalım. 

 

Sevgililer günü süslemelerinin öncüsü balonlar!

 

Sevgililer günü balonlarının en çok satılan balonları kırmızı kalpli folyo balonlardır. Onlarca kalp şekilli balon çeşitlerimiz mevcuttur. Kalpli balon çeşitleri sayfamızdan bu ürünleri inceleyebilirsiniz. Daha önce belittiğimiz gibi balonların alt kısmına resimler veya güzel notlar asabilirsiniz. Yine balonların alt kısmına canlı güller veya hediye paketleri içerisinie minik minik hediyeler koyabilirsiniz. İsim balonlar da süslemelerde en çok tercih edilen ürünlerimizdendir.

Masa süslemeleri özellikle hanımların ilgi alanına girmektedir. Aslına bakarsanız masa süslemelerine, bayanlar erkeklere göre daha hakimdir diyebiliriz. Masa süslemeleri yaparken kırmızı renkli objeler, kırmızı renkde bardak ve kalp şekilli tabaklar mükemmel olacaktır. Yeni ürünlerimiz arasında yer alan full konsept masa dekoru işinizi çok daha kolaylaştıracaktır.


 

 

 

sevgiliye özel masa hazırlama

 

sevgiliye özel balon süslemeleri

 

Mükemmel süslemeler yaparak eşinizi şaşırtın!

 

Mumlar eşliğinde gül döktüm yollarına, masa düzeni ve masa süslemeleri tamam, etrafa balonları serpiştirdik. Süslemeyi biraz daha zenginleştirmek için kağıt süslerden kırmızı renklerde yelpazeler, ponpon süsler, petek süsler ve japon fenerleri unutulmaz bir anıya sahiplik edecektir.

 

sevgililer günü için süsleme önerileri

 

Sevgiliye özel sürpriz süslemeler için gerekli fikirleri aldık sıra geldi bu ürünleri satın almaya. Bu ürünleri tek tek incelemek, fiyatlarını ve ürün detaylarını incelemek için Sevgiliye Özel Ürünler kategorimize göz atın. Hayallerinizdeki o muhteşem süslemeleri kolayca yapmanızı ve mutluluğunuzun daim olmasını, Parti Dükkanım ailesi olarak canı gönülden dileriz.