Spiderman Parti Malzemeleri için aradığınız tüm ürünleri tek bir yerden bulabileceğiniz adres Parti Dükkanım'dır. Parti Dükkanım bünyesi olarak Örümcek adam ürünleri, tabak, bardak, peçete, masa örtüsü, hediyelik ürünler ve aradığınız tüm detayları bir araya topladık. 

 

 

spiderman parti fikirleri

 

Aşağıdaki gibi Kırmızı Yuvarlak Fener Süslerden alıp Spiderman parti konseptine uygun muhteşem süsler yapabilirsiniz. Bu süsleri tavandan aşağıya, avizenize, dış mekana da uygulama yapabilirsiniz. 

 

 

spiderman parti fikirleri

 

Çok kısa bir sürede Spiderman Parti Malzemelerini online mağazamızdan alabilirsiniz. 1 ile 3 iş günü içinde tüm Türkiye'ye seçmiş olduğunuz ürünleri kargoya veriyoruz.

 

 

spiderman parti fikirleri

 

Spiderman Doğum Günü Partiniz İçin 8 Harika Fikir

Türkçe adı ile Örümcek Adam olan Spiderman karakteri bir çizgi roman kahramanıydı. Bugün bildiğimiz çoğu süper kahramandan onlarca yıl sonra çizgi roman sayfasına aktarılmış olsa da tartışmasız bir şekilde günümüzün 7’den 70’e en çok tanınan süper kahramanıdır. Çizgi roman sahnesine çoğu karakterden daha geç çıktığı halde çizgi roman dünyasına popülaritede liderlik eden ana karakter olmasının ise haklı bir sebebi var. Çocuklarımız arasında duyulan inanılmayacak derecede büyük örümcek adam aşkı.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Günümüzde Örümcek Adam karakterini sevmeyecek kız veya erkek hiçbir çocuk bulamazsınız. Bu yüzden Spiderman temalı bir doğum günü partisi her çocuk için gönül rahatlığıyla düzenleyebileceğiniz partiler arasında her zaman bir numaradır. Bizlerse bugün çocuğunuzun doğum günü partisini unutulmayacak bir anıya çevirmenize yardımcı olacak 8 harika fikri sizler için derledik.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Spiderman Davetiyeler

Hiçbir doğum günü partisi yalnız başına kutlanmaz. Davetlilerinizi çağırmak için çocuğunuz ile oturup beraberce Spiderman temalı davetiyeleri doldurmaya ne dersiniz? Spiderman davetiyelerle hem evladınızı doğum günü hazırlıklarına yardım ettirerek beraber vakit geçireceksiniz hem de çocuğunuz ve arkadaşları içindeki Spiderman aşkını daha parti başlamadan yakacaksınız.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Spiderman Masa Hazırlıkları

Davetlilerimizi çağırdıktan sonra sıra partimizi düzenlemeye geldi. Spiderman temalı doğum gününüz için masa hazırlıklarınızsa tabi ki de normal bir doğum gününe göre daha renkli olmalı. Bardaklardan tabağa, masa örtüsünden peçetelere partinizin bütün yiyecek içecek için kullanılacak eşyalarını Spiderman temalı yapmak artık çok kolay.  Üstündeki çocuklarınızın aşık olacakları Spiderman figürleri ile rengarenk tabakları, bardakları sitemizde en uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Koşuşturmacaların, karmaşanın hüküm süreceği bir çocuk doğum günü partisinde kullanmak için normal mutfak gereçlerinden çok daha güvenli olan kullan at parti ürünleri, masa hazırlıkları yaparken kesinlikle partinizin Spiderman temasını sağlayacak en büyük etken olacak.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Spiderman Balonları

Masa hazırlıklarımız bittiyse şimdi partimizi süslemeye başlayabiliriz. Doğum günü parti süsü deyince ilk akla gelen şey ise tabi ki de balonlar. Çocukların peşlerinde koşuşturduğu, havalarda uçuşturduğu her partinin ana ögelerinden olan balonlar sizlerin de Spiderman temalı partilerinizin ana ögelerinden biri olmalı.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Balon konusunda ise birden fazla seçeneğiniz bulunmakta. İsterseniz sadece Spiderman’in ana renkleri olan kırmızı ve mavi standart balonları birbirine bağlayarak doğum günü alanınızı rengarenk süsleyebilirsiniz. Parti konseptine daha sağdık kalacağım diyorsanız her zaman üstünde Spiderman figürleri olan parti balonlarını kullanıp partinizin çocuğunuz ve arkadaşları için unutulmaz bir deneyim olmasını sağlayabilirsiniz. Çocuğum için her zaman en iyisini isterim diyenlerdenseniz folyolu Örümcek Adam balonlarını kullanmak en iyi seçeneğiniz olacak. Yüksek kalite yapıları ve günlerce havada süzülmeye uygun helyumla şişirilebilme seçeneğiyle partiniz bittikten sonra da çocuğunuzun günlerce oynayacağı bir eğlencesi olabilir. Tabi ki de bütün bu saydığımız seçenekleri Parti Dükkanım sitesinde kolayca bulabilirsiniz.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Spiderman Süsleri

Mükemmel bir parti için süslemelerimiz doğal olarak sadece balonlar ile sınırlı kalamaz. Duvarlarımızın masalarımızın Spiderman figürleri ve renkleri ile dolup taşması gerekmekte.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Şanslıyız ki Örümcek Adam en büyük süper kahraman olduğu için Örümcek Adam temalı onlarca süsleme seçeneğimiz bulunmakta. Doğum günü partinizi ister Örümcek Adam karakterli doğum günü yazıları ile isterseniz Örümcek Adamlı bayraklarla süsleyebilirsiniz. Ya da Spiderman parti düdükleri, şapkaları ve maskeleri ile direkt olarak partinizdeki her çocuğu Spiderman karakterine dönüştürebilirsiniz.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Spiderman Pinyata

Bir partinin mükemmel geçmesi için süslemelerden sonraki en önemli hazırlığı partinizin eğlenceleridir.  Bizlerse çocuğunuzun bu doğum günü için diğer ülkelerde en sık kullanılan parti eğlencelerinden biri olan pinyatayı kullanmanızı öneriyoruz. Pinyatalar içlerine şekerleme ve çikolata doldurduğunuz, kolayca parçalanabilir karton kutulardır. Doğum günü çocuğunun gözleri bağlandıktan sonra (gözleri açık olarak oynatmak daha güvenli olacaktır) elindeki sopa ile vurarak parçalamaya çalıştığı pinyatalar, parçalandıktan sonra içlerinden dökülen şekerlemelerle hem partinizi eğlendirir hem de ağızlarını tatlandırır. Çocuğunuzun başka hiçbir doğum günü partisinde göremeyeceği bu eğlenceyi yaşamasını istiyorsanız Spiderman figürlü pinyataları sitemizden Parti Dükkanım güvencesi ile sipariş edebilirsiniz.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Spiderman Oyunları

Parti boyunca dikkat süreleri düşük gençleri eğlendirmek için birbirinden değişik oyunlarınız olmalı. Peki bu oyunlarınızı Spiderman temalı yaparak partinizi daha da güzelleştirmeye ne dersiniz? Tabi ki de çocuklarınızı eğlendirmek için kullanabileceğiniz seçenekler tamamen sizin hayal gücünüz ile sınırlı olmakla birlikte Spiderman köpük baloncukları, Spiderman boyama kitapları, Spiderman yapbozları ise akıllara ilk gelen seçenekler arasında.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Spiderman Hediye Çantası

Partimizi mükemmel bir şekilde geçirdik. Sıradaysa misafirlerimizi uğurlarken kullanacağımız küçük hediye çantalarımız var. İçlerine koyacağımız küçük Spiderman hediyeleri ile doğum günü partinizin mutluluğunu diğer evlere taşımak artık çok kolay. Parti temamıza sağdık kalmak için kullanacağımız Spiderman karakterli hediye paketleri ve küçük Spiderman hediyelik eşyalarını ise sitemizden veya dükkanımızdan edinebilirsiniz.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Spiderman Parti Seti

Bütün bu hazırlıklar ile tek tek uğraşmak istemeyenler için ise müthiş bir haberimiz var. Spiderman temalı doğum günü partisi için ihtiyacınız olan neredeyse her şeyi Spiderman parti setleri ile kolayca edinebilirsiniz. Partinizin Spiderman havasına bürünmesi için gerekli bütün malzemelerin olduğu bu setleri gelecek misafir sayınıza göre 8’li, 16’lı ve 24’lü paketler halinde çok daha ekonomik bir şekilde sitemizde bulabilirsiniz.

 

Spiderman Örümcek Adam doğum günü parti fikirleri

 

Spiderman Parti Malzemeleri ile ilgili hemen alışverişe başla!