Türkiye'nin en büyük Parti Malzemeleri ve doğum günü süsleri mağazası Parti Dükkanım!

 

 Size en uygun parti malzemelerimiz ile artık sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza sürpriz partiler yapabileceksiniz. Farklı çeşitlerimiz ile partileriniz bir şölen gibi geçecek. Türkiye’nin öncü işletmeleri arasında yerini alan mağazamız ile her partiye uygun konseptlerimiz bulunmaktadır. 7’den 70’e herkese hitap eden seçeneklerimiz ile sizlerde eğlencenin tadına varacaksınız. Kaliteli malzemelerden yapılan parti malzemelerini birçok partilerde kullanabilirsiniz. Böylece fiyat performans açısından oldukça kullanışlıdır. İster bebekler için doğum günü, ister yetişkinler için partiler hazırlayın partidukkanim.com da size uygun bir şeyler mutlaka bulunmaktadır.

            Aynı zamanda parti malzemelerinde konseptinize uygun ekonomik parti setleri de alabilirsiniz. Böylelikle partileriniz bitmek bilmeyecek. Uzun yıllardır parti sektöründe kendini gösteren işletmemiz eğlencenin tanımını değiştirecektir. Partiler kimi insanlar için lüzumsuz gibi görünse de aslında durum böyle değil. Sevdiklerinize verdiğiniz değeri göstermek ve onları mutlu etmek için partiler günümüz dünyasının eğlencesidir. Birbirinden farklı ve renkli ürünlerimizin bulduğu malzemeler kalitesi ve şıklığı ile görenleri hayran bırakmaktadır. İhtiyacınıza uygun olarak ürettiğimiz ürünler hakkında bilgi almak artık bir tık ötenizde. Siz de fırsatlar hakkında bilgi almak istiyorsanız bizi arayabilirsiniz.

 

parti malzemeleri

 

En İyi Parti Konseptleri

 

Parti dükkânım olarak ihtiyacınıza uygun seçeneklerle geniş bir ürün yelpazesi sunmaktayız. Uçan balon çeşitlerimiz ile partilerinizi şenlendirecek olan ürünler tam size göre. Bunun için bizi arayabilirsiniz. Böylelikle en iyi malzemeden yapılmış kaliteli helyum balonlarını ayağınıza kadar getirmekteyiz. Ve uygun fiyatlarıyla hem sizi hem cebinizi düşünmekteyiz.

            İyi bir partinin olmazsa olmazları ani sürprizlerdir. Sevdiklerinizi şaşırtarak onları sevindirebilirsiniz. Bunun için ürettiğimiz patlayan konfetiler renkli çeşitleri ile partinize uyum sağlayacak. Kalpli ve güllü gibi farklı şekillerde olan konfetiler uygun fiyatlarıyla sizleri beklemekte. Düğünlerde organizasyonlar ve daha birçok yerde kullanımı sağlanan konfetiler ülkemizde oldukça yaygınlaşmıştır.

            Doğum günlerinin aranan malzemesi olan rakamlı balonlar farklı boyutları ve renkleriyle görenleri cezbetmektedir. İster kendiniz şişirebilirsiniz ister helyumla doldurarak havada duran güzel bir görüntü olmasını sağlayabilirsiniz. Siparişiniz ile beraber aynı gün kargoya verilerek en kısa sürede size ulaştırılması sağlanır. Rakamlı balonlar dayanıklı yapıdaki malzemesi ile alıcılarını mağdur etmemektedir.

Bunun yanı sıra doğum günü hediyelerinden, renkli sofra setlerine ve sevgilinize özel ürünlerden parti mumlarına kadar birçok farklı ürünlerimiz sizleri bekliyor. Özel anlarınıza renk katacak olan ürünlerimiz ile gerçek sevgiyi sizde hissedebilirsiniz. Verdiğiniz hediyelerin karşılığı olarak aldığınız gülümsemeler bizim kazancımız olacaktır.

 

parti malzemeleri

 

 

PARTİ MALZEMELERİ

 

Günlük monoton hayatlardan biraz olsun uzaklaşıp sevilen dostlarla yeni bir güne eğlenceli bir şekilde başlamak isteyenlerin sıkça başvurdukları hazırlıklardır. Parti organizasyonları genellikle kutlama, eğlence, sosyalleşme, konuşma, tanışma gibi amaçlar ile düzenlenmektedir.

En çok düzenlenen pati organizasyonları hiç kuşkusuz doğum günü partileridir. Bu partilerde mekan süslemesi oldukça önemlidir. 

Kusursuz bir parti için olmazsa olmaz olan parti malzemeleri ile süslenmiş alanı yaratarak ilk adımı atabilirsiniz. Üstelik parti hazırlıkları için öyle ciddi miktarda paralar harcamanıza gerek yoktur, günümüzde artık çok uygun fiyatlara satılan malzemeler ile gayet iyi parti düzenleyebilirsiniz.

Parti malzemeleri ile akıllarda yer edecek bir organizasyona hazırlamak artık oldukça kolay. Her partiye göre ayrı olarak tasarlanmış süsler ile parti konseptinin kendisine ait malzemelerini bulmak mümkün. .Bu sayede tüm parti ihtiyaçlarını ayrı ayrı arayıp almak yerine tek bir paket halinde alabilirsiniz.

Çocuğunuz için düzenleyeceğiniz doğum günü partisi, okul partileri ve diğer tüm özel günler için ihtiyaç duyacağınız parti süsleri, balonlar ve hatta kostümler günümüzde en çok rağbet gören malzemeler arasındadır.

Parti Malzemeleri Nelerdir?

Parti düzenlemek istiyorsanız mutlaka malzemelerin eksiksiz olması organizasyon açısından oldukça önemlidir. Mükemmel bir parti için öncelikle yapılması gereken, parti malzemelerinin listelenmesi, yani bir kağıda nelerin alınması gerektiğinin yazılmasıdır.

Düzenlemeyi düşündüğünüz parti için kullanılacak olan malzemeler genellikle şunlardır:

  • Renkli ve şekilli balonlar her partinin vazgeçilmez süslerindendir. Özellikle son dönemlerde harf ve sayı şeklindeki balonlar partilerde çok sık kullanılmaktadır.
  • Çiçek tarzı aksesuarlar
  • Parti konseptine uygun olacak şekilde yapılan afiş veya pankart
  • Banner genellikle partinin içeriğini yazan malzemelerdir. Bu malzemeler de eğlenceli notların dışında sevgi içerikli sözcüklerde bulunmaktadır. Benner etiket şeklinde tasarlanır ayrıca isteğe göre kalın kartonlara veya duvara yapıştırılabilir.
  • Hatıra çerçevesi artık tüm partilerin olmazsa olmazı haline gelmiştir
  • Partiye uygun taçlar veya şapkalar konsepte uygun olarak tasarlanabilmesi açısından oldukça avantajlı hale gelmiştir.
  • Kapı ve giriş için dekor amaçlı süsler
  • Parti tabak, çatal, bıçak, pipet yani kullan at tarzı malzemeler
  • Partiye gelen misafirler için ikram edilecek ürünlerin etiketleri
  • Fotoğraf çekim aksesuarları
  • Asmalı süsler
  • Parti için dekoratif Fener
  • Kurabiye, Cup Cake ve partilerin yine olmazsa olmazı olan Pasta
  • Masa için kullanılacak örtüler
  • Pasta mumu ve düdük

 

parti malzemeleri

 

 

Parti Türleri ve Kullanılan Malzemeler
 

Doğum Günü Partileri:

Eskiden beri en çok organize edilen partiler hiç kuşkusuz doğum günü için düzenlenen partilerdir. Kişilere özel olarak düzenlenen ve kişinin yeni yaşına girişini kutladığı bu partilerin kendine has bir dekorasyonu vardır.

Parti için genellikle renkli süsler ve kişinin yaşına uygun malzemeler tercih edilir. Özelliklede en çok kullanılan malzeme doğum gününe özel doğum günü balonları ve doğum günü flamalarıdır. Ayrıca partinin düzenleneceği alana onunla ilgili iyi dilekler yazılan malzemelerde sıkça kullanılmaktadır. Ve tabi ki bir doğum günü partisinin olmazsa olmazı olan doğum günü pastası ve üzerine konulacak mumlar. Kişinin yaşını temsil eden pasta mumu ile süslenmiş bir pasta sürpriz açısından oldukça önemlidir.

Hoş Geldin Partisi ve Baby Shower:

Hoş geldin partileri eskiden genellikle iş yerine yeni gelen biri için veya mahalleye, apartmana yeni taşınan bir komşu için düzenlenirdi. Fakat son yıllarda hoş geldin partisi denince akla direkt aileye yeni katılacak olan bebek için düzenlenen partiler gelmektedir.

Özelliklede son dönemlerde gittikçe moda hali gelen Baby Shower partileri: bebek anne karnındayken düzenlendiği gibi, doğumdan sonra da yapılmaktadır. Ama genellikle doğumdan sonra düzenlenen partiler daha da yaygındır.

Bu partilerde genellikle ziyaretçiler için biberon şeklinde şekerler, küçük armağanlar verilmektedir. Ayrıca parti için yine balonlar ve renkli süslerde kullanılan malzemeler arasındadır. Süsleme seçiminde bebeğin cinsiyetine uygun olan malzemeler mutlaka tercih edilmelidir.

Okul Mezuniyet Partileri:

Önceleri sadece üniversiteden mezun olunca kutlanan bu partiler artık anaokulundan liseye kadar ki tüm mezuniyetlerde kutlanmaktadır. Mezuniyet parti süsleri çok çeşitlidir. Örneğin anaokulundan mezun olan çocuklar için eğlenceli ve renkli malzemeler tercih edilirken üniversite mezuniyetinde daha sade malzemeler kullanılmaktadır.

Bekarlığa veda partileri:

Eskiden çok az kesimin kutladığı bu parti türü son dönemlerde yaygınlaşarak moda haline gelmiştir. Bu partilerde kullanılan malzemeler genellikle mizahi tişörtler, esprili karton kağıtlar, resimler, maskeler ve etiketlerdir.

Yeniyıla Giriş Yılbaşı Partileri:

Eğlencenin bol olduğu bu partilerde, ortamı parti malzemeleri ve yılbaşı süsleri ile süslemek dışında, katılanların da süslenmesi gerekir. Yılbaşını simgeleyen olmazsa olmaz olan Noel Baba Şapkası en çok kullanılan parti malzemesidir. Tabi ki ortamı süslemek için simli süslerde mutlaka olmalıdır. Yine yılbaşı ağacı ve malzemeleri de partinin olmazları arasında yerini alır.

Kaliteli Parti Malzemeleri

Özel günler için parti planlamak veya organize etmek önemli olduğu kadar hazırlıkların planlanması aşamasında oldukça önemlidir. Eğlenceli ve sorunsuz bir parti hazırlamak için partide kullanılacak olan malzemelerin kaliteli olmasına önem verilmelidir. Parti malzemeleri konusunda her türlü etiket ve süsleme malzemesi, afiş ve el ilanları konusunda en kaliteli malzemelerin seçilmesi gerekir.

 

 

unicorn parti malzemeleri

 

Her Yaşa Uygun Parti Ürünleri

 

Her yaşa uygun parti ürünleri, parti dükkânım tarafından üretilerek satışa sunulmaktadır. Tüm parti malzemeleri, çocuğunuza göre üretilerek ister kız ister erkek olsun geniş ürün yelpazesiyle sizlerin hizmetine sunulmuştur. Tamamen size özel olarak yapacağımız ayarlamalar ile yapacağınız etkinlikler herkesin dilinde olacak. Evinize, şirketinize uygun olarak çevre ile bütünleşebilen malzemelerimiz asla gözünüzü yormamaktadır. İster sade ister çarpıcı renkler ile hizmetini verdiğimiz parti malzemeleri herkesin zevkine göre tasarlanmıştır.

Açık hava, kapalı ortam fark etmeksizin her alana uygun olarak sipariş alıyoruz. Sizin istekleriniz ile yaratıcılığımızı birleştirerek ortaya farklı bir tarz koyuyoruz. Şimdiye kadar tüm insanlardan aldığımız olumlu geri bildirimler sayesinde hizmet alanlarımızı sürekli olarak büyüterek, her ihtiyaca uygun malzemeler üretmekteyiz.

Bebeklikten başlayarak yetişkinliğe kadar sizin yanınızda olarak tüm özel anlarınız için yardıma koşuyoruz. Gururla yaptığımız hizmetler sonucunda tüm Türkiye’ye gönderimler sağlıyoruz. Ayrıca herhangi bir yaşadığınız sorun karşısında en hızlı şekilde çözüm üretmekteyiz. Böylece sektörde kısa vadeli olmaktansa uzun vadeli işler yapmayı hedefliyoruz. Parti malzemeleri konusunda çalışan uzman ekibimiz ile her gün herkesin ihtiyaçlarına koşmaktayız.

 Mükemmeliyetçiliği seven insanlara en uygun parti süsleri, doğum günü süsleri, parti aksesuarları, renkli balonlar partidukkanim.com da. Kısa bir sürede sitemize üye olarak sizde istediğiniz siparişi verebilirsiniz. Aldığımız tüm siparişler özen içinde paketlenerek vereceğiniz kişiyi heyecanlandıracak şekilde yapılır.

Sizlere tüm etkinlikler de görsel bir şölen yaşatacak olan işletmemize, ister sitemizden ister İstanbul Ataşehir’deki mağazamızı ziyaret ederek sipariş verebilirsiniz. Sevdiklerinize farklı anlar yaşatacak ve onları duygulandıracak parti malzemeleri ihtiyacınız doğrultusunda belirlenerek kargoya verilir. Kaliteyi ve şıklığı ayağınıza getirerek sizi tüm zahmetlerden kurtarır. Siz de hangi parti malzemelerini seçeceğiniz konusunda kararsız kalıyorsanız bizi arayarak bilgi alabilirsiniz.