Unutulmaz Bir Yılbaşı Partisi İçin Hazır mısınız?

 

Koskoca bir sene daha göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Yeri geldi güldük yeri geldi ağladık ama acısıyla tatlısıyla bir seneyi daha neredeyse geride bıraktık. Senenin bitişiyle birlikte ise evleri yeni yılın heyecanı sarmaya başladı. Hepimizin kalbinde mutluluk ve sağlıkla geçecek mükemmel bir yıl, dostlarımız ve ailemizle yaşanacak sevgi dolu uzun bir yeni senenin hayali oluşmaya başladı bile. Peki bu sıcacık hayalleri gerçeğe dönüştürebilmek için atacağımız ilk adım ne olabilir? Tabi ki de arkadaşlarımız, sevdiklerimiz ve ailemiz ile kutlayacağımız, yeni yılı hep birlikte karşılayacağımız büyük bir yılbaşı partisi.

 

yılbaşı süsleri

 

Ne derler bilirsiniz. Yeni yıla nasıl girerseniz yeni yıl öyle geçermiş. Bu yüzden içleri ısıtacak, yüzleri güldürecek, herkesi mutluluk ile dolduracak bir yeni yıl partisi yeni yıla girmek için seçebileceğiniz en iyi yol. Ama büyük bir yılbaşı partisi verip, onlarca misafir çağırıp, herkesi etkileyecek bir parti yapmak ise kolay da bir iş değil. Buradaysa yardımınıza her türlü parti ihtiyacınızda olduğu gibi yine Parti Dükkanım koşuyor. İşte sizler için derlediğimiz, her bütçeye ve her zevke uygun, unutulmaz bir yılbaşı partisi için ipuçları.

Yılbaşı Partisi Süslemeleri

Dünya çapında herkesin zevkle kutladığı, yeni yılı eğlencelerle karşıladığımız yılbaşı partisi denildiğinde akıllara ilk gelen şey parti süslemeleridir. Her yılbaşı partisinin ilk düşünülmesi gereken tarafı kesinlikle dekorasyon tarafı. Unutmayın bir yılbaşı partisini sıradan bir akşam buluşmasından ayıran temel özelliği parti süslemeleridir.

 

yılbaşı süsleri

 

Partinize yılbaşı havasını katmak için yapacağınız ilk iş tabi ki de bir yılbaşı ağacı almak. Bütün Dünya’da kutlanan bu günün her yerdeki tek ortak noktası yılbaşı ağaçları, yeni yıl ile en çok özdeşleşen dekor. O yüzden evinizin en görünür köşesine koyacağınız, partinizin ana misafiri olacak bir yılbaşı ağacı olmazsa olmazlardan.

Yılbaşı ağacı seçimi ise tamamıyla size kalmış durumda. Partinizi vereceğiniz ortamın fiziksel büyüklüğü ve ağaç için ayıracak bütçenize göre geniş sayıda seçenekleriniz bulunuyor. İsterseniz sembolik olarak 30 santimetrelik bir plastik ağaç alabilirsiniz, isterseniz gönlünüzce süsleyebileceğiniz 2 metrelik plastik bir ağaç tercih edebilirsiniz. Ama bu seneki yılbaşı partim unutulmaz olacak diyorsanız sizlere önerimiz canlı bir çam ağacı almanız. Yeni yılın yaklaşmasıyla satışı artan yani teminatı çok kolay olan çam ağaçlarını internetten sipariş verebileceğiniz gibi yerel botanik bahçelerden de satın alabilirsiniz. Canlı çam ağacı seçeneği hem partinizi doğal kokusu ile canlandıracağı gibi hem de ertesi gün uygun bir yere dikerek yeni yılın ilk gününde Dünya’ya pozitif bir değişim getirmenize yardımcı olacak.

 

yılbaşı süsleri

 

Çam ağacımızı aldıktan sonra ise yeni yıl süslemelerinin en zevkli kısmına geliyoruz. Yılbaşı ağacının dekore edilmesi. Ağaçlarımızı dekore ederken de en büyük yardımcımız yılbaşı ışıkları olacak. Yeni yılın heyecan dolu ruhunu yansıtacak, partinize can verecek bu rengarenk ışıklar, partinizi tamamlayacak unsur. Işık seçiminizde ise öncelikle ağacınızın büyüklüğünü göze almalısınız. Büyüklüğüne uygun ışığı seçtikten sonra ise tamamen zevkinize göre, gözünüze en hoş gelen ışık renklerini seçmelisiniz. Bütün gece gözlerinizi kamaştıracak, tam yılbaşında 10’dan geriye sayarken odanızı aydınlatacak bu ışık seçimini yaparken iç güdülerinize güvenmelisiniz.

Ağaç süslemeleri tabi ki ışıklandırma ile sınırlı değil. Ağacımızın dallarını yılbaşının ruhunu, neşesini yansıtan çam ağacı süsleri ile donatmamız gerekmekte. Bu süsler için isterseniz minik hediye paketleri seçebilirsiniz, ister çam kozalakları koyabilirsiniz. Rengarenk yılbaşı topları ve çanları ise çam ağacı süslemenin bu sene de vazgeçilmezlerinden. Bütün bu çam ağacı süslemelerini nereden bulacağınızı düşünüyorsanız ise sizleri sitemize veya Ataşehir’de bulunan mağazamıza davet ediyoruz. Yeni yıla sevdiklerinizle olabilecek en mutlu şekilde girmeniz için kalite ile en uygun fiyatları bu yılbaşında da sizler için bir araya getiriyoruz.

 

yılbaşı süsleri

 

Ağacımızı bu kadar süsledikten sonra sıra yılbaşı partimizi vereceğimiz alanımızı süslemeye geliyor. Balonlar ise her türlü partide olduğu gibi yılbaşı partisinde de vazgeçemeyeceğimiz süsler arasında. Partinizde etrafı rengarenk balonlarla doldurabilirsiniz veya yılbaşı temasına sadık kalmak isterseniz sadece yılbaşının rengi olan kırmızı ve beyaz balonları kullanabilirsiniz. Ve tekrar bu seneki yılbaşı partim unutulmaz olmalı diyorsanız sizlere yeniyıl balonları öneririz. İçine doldurulan helyum ile uçabilen folyo balonlar kesinlikle partinizi diğer bütün yılbaşı partilerinden bir adım öne taşıyacak. Bu folyolu balonlar ile isterseniz partinizi uçan tatlı balonlar ile doldurabilirsiniz, isterseniz de girdiğiniz yılın rakamları şeklindeki folyo balonlar ile kesinlikle unutulmaz bir dekorasyon yapabilirsiniz.

 

yılbaşı süsleri

 

Yılbaşı havasına uygun kullanmanız gereken başka bir dekorasyon parçası ise kar spreyi. Yeni yılın karlı atmosferini sıcacık evinize getirmek için kullanacağımız kar spreyleriyle hayal gücünüze göre camlarınızı, kapılarınızı karlara boyayabilir, çevrenize çok tatlı kardan yazılar yazabilirsiniz. Bulunması zor olan bu kar spreylerini ise hızlı teslimat garantisi ile birkaç tıklamayla sitemizden sipariş verebilirsiniz.

Odanızın geri kalan boş kısımlarını ise içinizden geldiği şekilde cıvıl cıvıl dekore etmek tamamıyla size kalmış durumda. Bu adımda da unutulmaz bir yılbaşı partisi için tavsiyemizi isterseniz sizlere büyük bir yılbaşı geleneği olan hediyelerin koyulduğu devasa yılbaşı çoraplarını veya klasik kedi merdivenleri, ponpon süsleri kullanmanızı önerebiliriz. Bunlar da bana yetmez derseniz, parti afişleri ve strafor köpük süsler her zaman gönül rahatlığıyla seçebileceğiniz süslemeler arasında.

 

yılbaşı süsleri

 

Partimizi süsledik. Son olarak da sıra misafirlerimizi süslemeye geldi. Misafirlerinizin yılbaşı havasına girmesi, kendilerini eğlencede kaybetmeleri için birkaç aksesuarı partide hazır etmeniz her zaman partinize hava katacaktır. Aksesuar derken aklınıza ilk gelmesi gerekenler ise öncelikle artık klasikleşmiş olan yılbaşı şapkaları ve parti düdükleri. Gecenizi ölümsüzleştirmek için çekileceğiniz fotoğraflarınızda yılbaşı şapkalarınızın olmadığını düşünebiliyor musunuz?

 

yılbaşı sofra süsleme seti

 

Eğer aksesuarlarda da bu yılbaşında kendimi aşacağım diyorsanız sizlere büyük bir önerimiz var. Partinizi kesinlikle unutulmayacak bir partiye dönüştürecek, onlarca kahkaha dolu fotoğrafa sebebiyet verecek bir tavsiye. Noel baba kostümü. Partinizden herhangi birini noel babaya dönüştürecek bu kostüm ile yeni yıla gülerek girmeyi garanti edebilirsiniz. Yetişkin noel baba kostümünü ise yılbaşına özel indirimimiz ile internet sitemizden hemen sipariş edebilirsiniz.

 

yılbaşı sofra süsleme seti

 

Bütün bu anlatılanlar büyük partiler için mi diyorsunuz? Siz bu yılbaşını sevdiğiniz insanla baş başa bir şekilde kutlamayı mı düşünüyorsunuz? Merak etmeyin, sevgilinizle romantik bir yılbaşı geçirmek için ihtiyacınız olabilecek her şeyi tek bir yerde birleştirdik. Sevgiliye sürpriz yılbaşı masa süsleme keçe seti ile romantik bir akşam için gerekebilecek her şeyi tek bir seferde alabilirsiniz. Bu setimiz içerisinde kalp figürlü keçeden tabak ve bardak altıkları ile yılbaşı sofranızı kurabilirsiniz. Seni seviyorum, nice senelere ve çeşitli yılbaşı figürleri ile masanızı olabilecek en tatlı şekilde süsleyebilirsiniz. Romantikliği arttırmak içinse 500 adet gül yaprağını masaya ve masaya giden yola serpiştirebilir, 50 adet kalpli mum ile odayı aşk dolu bir atmosfere sokabilirsiniz. Sevgi dolu bir gece için ihtiyacınız olabilecek diğer ihtiyaçlarınızla birlikte bu setimizi ister sitemizden veya isterseniz mağazamızdan satın alabilirsiniz. Parti Dükkanım ailesinden sizlere şimdiden mutlu yeni yıllar.

EĞLENCELİ ve BENZERSİZ YILBAŞI ÜRÜNLERİMİZİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN.