PJ MASK SÜPER KAHRAMANLAR DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

 

Pijamaskeliler çizgi film Türkçe versiyonu ile minik izleyicilerin fenomeni haline geldi. Filmin kahramanları kedi çocuk, baykuş kız ve kertenkele harika planlar yaparak suçluları yakalıyor. Miniklerimiz hem eğlenceli hemde eğitici olan çizgi filmi beğenerek izliyor.

 

Pijamaskeliler doğum günü partisi için fikirler

 

Pj mask doğum günü süslemeleri yaparken ihtiyacınız olan fikirleri birkaç madde ile sıralayabiliriz.

 

Muhteşem doğum günü için masa düzeni

Masa düzeni için masa örtüsü üzerine runner örtümüzü serelim. Masa örtüsünü saten düz renk olarak seçim yapabilirsiniz. Ürünleri ön planda gösterecektir. 
Pj masks temalı tabak bardak, peçeteleri ardından çatal bıçak ve diğer tamamlayıcı aksesuarları özenle yerleştirelim. Yiyecekler olarak kapkek, patlamış mısır ve şekerlemeler ile masamızı donatalım. 


 

Pj masks temalı doğum günü süsleri

Masa üzeri işlemler tamamlandıktan sonra masa etrafına tül veya masa eteği ile dekorasyonu tamamlayalım. Masa arkası için Pj masks temalı iyi ki doğdun yazıları ve flama bayrak süsler ile yelpaze, ponpon süsleri kullanarak devam edelim. Tema uygun olarak kırmızı, mavi ve yeşil renkte balonların kullanımı konseptinizi tamamlamış olacaktır.

 

pj masks parti konsepti

 

Pj Masks doğum günü partisi için oyunlar

 

Çocuklar için Pj Masks pinyata ile çok eğlenceli bir oyun oynayabilirsiniz. Pinyata içerisine çikolata, şekerleme ve minik oyuncaklar koyarak oynanan bir oyundur. Pijamaskeliler pinyata içerisini doldurduktan sonra pinyata uygun bir yere asılır veya bir yetişkin tarafından ipinden tutulur. Pinyataya çocuklar sıra ile ikişer defa vurarak pinyatayı patlatır. Patlayan pinyata içerisindeki hediyelikler ve şekerlemeler dökülür ve çocuklar için muhteşem bir oyundur.

 

pj masks parti seti

 

 

Sizler için daha önceden hazırlamış olduğumuz parti setlerinden alarak. hızlıca alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Pj Masks parti setinin içeriğini görmek için;