Sevgi dolu bir eş, mutlu bir evlilik ve sayısız kahkaha dolu anılar…

İtiraf etmek gerekirse günümüzde birçoğumuzun hayalini süsleyen bir gelecek tarifi bu. Ve herkesin de kendileri için istemekte haklı oldukları bir gelecek tarifi. Ne de olsa huzur ve mutluluk dolu, ulaşılması kolay, hayali bile yüzleri gülümseten bir gelecek. Peki bu hayali gerçeğe dönüştürmek için ilk olarak atılması gereken adım nedir?

 

Bu ilk adım, tabi ki de mutlu bir aile kurmanın ilk adımı olan evlilik teklifi olacaktır. “Benimle evlenir misin?”. Bütün aşklar sonsuzluğa bu kelimeler ile uzanır, sevgi dolu çiftler bu sözcükler ile birbirlerinin olur, hayaller bu kelimeler ile gerçek olmaya başlar.

 

Sürpriz Evlilik Teklifi

 

Bu yazımızda ise hayali gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olacağız. Hayatınızda soracağınız en önemli soruyu nasıl daha da unutulmaz bir ana çevirebileceğinize dair tavsiyeler vereceğiz. Bu çocuklarınıza anlatacağınız, unutulmaz anda sorduğunuz soruya asla unutamayacağınız o “evet” cevabını almanız için yapmanız gerekenleri anlatacağız.

 

Öncelikle bir evlilik teklifi için asla dış etkenler tarafından etkilenen uygun zaman, tam zamanı ve olması gereken gibi zaman kavramlarının olmadığını bilmelisiniz. Evlilik teklifi sadece içinizden gelecek, yüreğinizde hissedeceğiniz o doğru anda edilebilir. Ve evlilik teklifini erkekler eder gibi düşüncelerin de tarihin tozlu sayfalarının arasında kaldığını hatırlamalısınız. Kadınların erkekler ile eşit olduğu bu yirmi birinci yüzyılda artık kadınların sevdiği kişilere evlilik teklif etmesi gayet doğal bir durum haline gelmiştir. Yani sevgili kadınlar eğer evlenmek için doğru anın geldiğine inanıyorsanız o önemli soruyu soran insanın siz olmaması için hiçbir sebep yok.

 

Sürpriz Evlilik Teklifi

 

Eğer hayatınızın geri kalanını birlikte geçirmek istediğiniz insanı bulduysanız ve doğru anın da geldiğine inanıyorsanız geriye sadece sürpriz evlilik teklifiniz için planlama yapmak kalıyor. Evlilik tekliflerini planlarken tek sınırınız her zaman hayal gücünüz olmalıdır. O anı sizin için özel, unutulmaz yapması koşuluyla istediğiniz ortamda, istediğiniz şekilde evlenme teklifi edebilirsiniz. Bu yüzden evlenme teklifi etmeden önce ilişkinizi, geçmişinizi, beraber geçirdiğiniz maceralarınızı incelemeli ve sizin için özel olacak bir evlenme teklifi etmelisiniz.

 

Diğer bir seçeneğiniz ise tabi ki de klasik evlenme teklifi senaryolarıdır. Klasik evlenme teklifi senaryolarının klasikleşmesinin bariz bir nedeni vardır. O neden de gerçekten romantik, içten ve samimi bir ortamı yakalayabilmelisiniz. Saydığımız bütün bu özellikleri bir arada bulabileceğiniz, bugün size örnek vereceğimiz evlilik teklifi yöntemi ise romantik bir akşam yemeğinde edilen evlilik teklifidir.

 

Sürpriz Evlilik Teklifi

 

Romantik akşam yemeği senaryosunu seçtiyseniz öncelikle yemeğin yenileceği mekânı belirlemelisiniz. Unutmamalısınız ki yemek sırasında evlenme teklifi edeceğiz. Yani bu akşam yemeği normalden çok daha fazla süse ve romantizme ihtiyaç duyacak. Bu yüzden yemeği ya baş başa kalacağınız bir evde yemelisiniz ya da süslemenizin sorun olmayacağı, sadece ikinizin olacağı şekilde kiralanmış bir restoranda yemelisiniz. Mekânı belirlediyseniz sırada güzel bir ambiyans için hazırlık evresi var demektir.

 

Hazırlıklarımıza ise tabi ki de seçtiğimiz mekanın girişinden başlayacağız. Aşk ile geçecek bir akşama aşk ile dolu bir giriş yapmak için kapının iki tarafına da helyum dolu uçan, romantik balonlar yerleştireceğiz. Balonları istediğiniz renkte, şekilde ve büyüklükte seçebilirsiniz ama sizlere tavsiyemiz kırmızı renkli, kalp şeklindeki orta boy balonlar olacaktır. Eğer müstakbel eşiniz olacak kişi daha renkli, eğlenceli bir kimliğe sahip ise rengarenk bir balon demetiyle de onu karşılamakta seçenekleriniz arasında olsun. İhtiyacınız olabilecek bütün balonlar için ise sitemizin sürpriz evlilik teklifi kısmından veya balon kısmından bulabilirsiniz. Her renkten, boydan ve şekilden balona en uygun fiyatlar ile kolayca ulaşabilirsiniz.

 

Sürpriz Evlilik Teklifi

 

Balonlarımızı giriş kısmının iki tarafına yerleştirdikten sonra sıra masaya kadar gidecek olan yolu süslemek kalıyor. Yolu süslerken ise tabi ki de kırmızı gül yapraklarından yararlanacağız. Hangi romantik akşam gül olmadan gerçekten romantik sayılabilir ki? Bu yüzden hazırlıklar için olmazsa olmazlardan diyebileceğimiz ürünler arasında birinciliği kesinlikle gül yaprakları çekmektedir. Gül yaprakları romantik bir ambiyans için gereklidir, ne kadar çok kullanırsanız o kadar iyi bir süsleme elde edilir.

 

Kapıdan yemek yiyeceğiniz masaya kadar gül yapraklarını zarifçe serptikten sonra sıra yolunuzu aydınlatmaya geldi. Unutmayın romantik bir yemek için loş bir ortam seçmelisiniz. Mümkünse bu loş ışığı ya mumdan ya da küçük led lambalardan sağlanmalıdır. Bizlerde bu sebeple gül yapraklarından oluşan yolun iki tarafına 30’ar santimetre aralıklar ile isteğimize göre minik mum veya minik romantik led lamba yerleştireceğiz. Sevdiğiniz insanın hayatı boyunca yürüyecek olduğu en romantik yolu yapmak için ise ihtiyacınız olacak gül ve mumları sitemizde bulabilirsiniz.

 

Sürpriz Evlilik Teklifi

 

Yolunuzu ve masanızın çevresinde duvarları süslerken ise karşımıza iki seçenek çıkacak. İsterseniz bu akşamın evlilik teklifi ile ilgili olduğunu en başından belli ederek duvarlara benimle evlenir misin? yazılı bayraklar, afiş, köpük süs ve keçe süsler asabilirsiniz. İsterseniz de sadece seni seviyorum, bir tanem gibi klasik cümlelerin olduğu süslemeleri seçebilirsiniz.

 

romantik masa süsleme seti

 

Masanızın süslemesi için de tabi ki de öncelikle güllerden yararlanacağız. Yollara serptiğimiz gibi masamıza da gül yapraklarını zarifçe serpeceğiz. Sonrasında ise sizlere diğer büyük tavsiyemiz keçe masa süsleme setleri olacak. Kalp şeklinde altıklar, romantik keçe yazılar ve kalp şekillerinden oluşan bu setler, masanızın adeta bir masal sofrasına dönüşmesine yol açacak. Keçelerden sonra unutmamanız gereken diğer bir temel süs de mumlarınız olacak. Romantik bir akşam yemeği masası kesinlikle mumlar olmadan tamamlanmış sayılamaz. Masanızın çeşitli yerlerine küçük küçük mumlar koyarak ışıklandırma sağlayabileceğiniz gibi tam ortanıza koyacağınız uzun mumlar ile de romantizm seviyesini arttırabilirsiniz. Eğer bütün bu malzemeleri nereden bulacağınızı düşünüyorsanız ise romantik masa süsleri setlerimiz ile saydığımız her ürüne sahip olabilirsiniz. Gül yapraklarından mumlara, keçe altıklardan dekorlara ihtiyacınız olan her şey bütçenize uygun fiyatlar ile bir arada.

 

Sürpriz Evlilik Teklifi

 

Masalar süslendi, yemekler yendi, aşk dolu sözcükler fısıldandı ve sıra gecenin en önemli anına geldi. Yüzük merasimi ve evlenme teklifinin edilmesi. Yüzüğü takdim etmenin yanlış bir şekli yoktur. İsterseniz kutusunu açarak, isterseniz kutuyu direk verip eşinize açtırarak veya sadece yüzüğü tutarak da takdim edebilirsiniz. Bizim özel tavsiyemiz ise bu ana da minik bir sürpriz katmanız. Bunu patlayan aşk kutuları ile başarabilirsiniz.

 

Dışarıdan romantik, basit bir hediye kutusuna benzeyen bu kutular, kapağını kaldırdığınız anda yanlara doğru düşerek hediyeyi sunan, çok tatlı ve heyecan dolu bir sistemden oluşmaktadır. Kırmızı ve siyah renklerinden oluşan iç içe geçmiş 3 katmana sahip bir sistemdir. Yüzüğünüzü sunmak için mükemmel bir yöntem olabilir. Sadece şunu hayal edin. Patlayan kutunun içerisine kapağı açık şekilde yüzük kutusunu koyup sevgilinize takdim ediyorsunuz. O ise büyük bir kutuyu görüp hediye aldığını düşünerek kapağı kaldırıyor. Ama o da ne? Kutunun duvarları yanlara doğru, ilk baharda açılan bir çiçek gibi açılarak içerisindeki yüzüğü gösteriyor. Siz de tam o sırada evlenme teklifini ediyorsunuz. 

 

Hayalinizi gerçeğe dönüştürmeniz için gerekli tüm malzemeleri Parti Dükkanım dan temin edebilirsiniz. EVET - EVET - EVET Kelimelerini duymanız temennisi ile…