Sevgililer Gününe Özel Süsleme Nasıl Yapılır?
 

Tüm Dünyada kutlanan sevgililer günü. Yılın en romantik günü. Bu yazımızda sizlere mükemmel bir sevgililer günü planlamanızda yardımcı olmak istiyoruz. Parti Dükkanım her özel anınınız da sizlere destek olmak için yanınızda.

 

sevgiliye özel süsleme fikirleri

 

Yılın en romantik günü olan 14 Şubat’ta sevdiğimiz kişiye yılın en romantik gününü yaşatmalıyız. En romantik akşamı yaşatmak ilk adımda iddialı gelebilir, cesaretinizi kırabilir ama korkmayın. Bizce romantik bir gece sadece 3 basit adımda hazırlanabilir. O yüzden hiç vakit kaybetmeden ilk adımımıza geçiyoruz.

 

sevgiliye romantik süslemeler

 

Romantik bir akşam planlayabilmek için öncelikle akşamı geçireceğiniz yeri seçmelisiniz. Baş başa romantik bir yemek yiyebileceğiniz, kolayca süsleyebileceğiniz ve yalnız kalabileceğiniz bir yer olmalı. Sizler için kolaylıkla süsleyebileceğiniz hem en rahat olacağınız hem de cebiniz için en uygun seçenek olan kendi evinizde yiyeceğiniz bir akşam yemeğini planlayacağız. Siz istemeniz durumunda, altından kalkabileceğinizi düşünürseniz bu söylediklerimizi kiralık bir evde, bir otel odasında hatta bir geceliğine kendinize özel tutabileceğiniz bir restoranda bile yapabilirsiniz. Romantik yemeğimizi yiyeceğimiz yeri belirlediyseniz ilk adımımıza geçebiliriz.

 

sevgililer günü süslemeleri

 

Sevgililer gününe özel süsleme yapmak için ilk adımımız romantik yemeğinizi yiyeceğiniz masaya kadar gidecek olan aşk yolu diye tabir edilen yürüme yolunu süslemek olacaktır. Bu süsleme kapıdan başlayarak masaya kadar uzanacak özel bir süsleme olmalı ki sevdiğiniz insan bir anlığına bile olsa bu özel andan çıkmamalı. Ona sevginizi yapacağınız süsleme detayları ile belirtebilirsiniz. Hatta bununda bir adım ötesine geçmelisiniz. Romantizm daha sevdiğiniz kişi kapıdan içeri girmeden başlamalı. Bunu nasıl mı başarabilirsiniz. Kapınıza asacağınız basit bir “I LOVE YOU” veya “Seni Seviyorum” keçeli süs yazı yetecektir. Kapıda göreceği ufacık bu yazı içeride onu bekleyenler konusunda bir anda heyecanlandıracaktır.

 

Kapıyı açıp içeri girmesi ise masallardan çıkmış bir an gibi olmalı. Kapıdan adımını attığı anda onu gül yaprakları karşılamalı. Sevdiğiniz insan kadın veya erkek olsun fark etmez. Konu gül yapraklarına geldi mi cinsiyet fark etmez. Sitemizde de gayet uygun fiyatlarda bulabileceğiniz gül yapraklarını yazı içinde tahmin edebileceğiniz üzere sık sık kullanacağız.

Sevdiğiniz kapıyı açtığı anda ayakları güllere değmeli, gözleri ise güllerden yukarıya doğru kalktığında şaşkınlıkla dona kalmalı. Çünkü yürüyeceği yolu mükemmel bir şekilde düzenleyeceğiz. Eğer siz daha da romantik olmak isteyenlerden, sevdiğini bu özel günde daha da şaşırtmak isteyenlerden iseniz. O kapıdan girdiği anda kalp şekli konfetilerden birini hazır bulundurup patlatabilirsiniz. Bir anda ikinizin üstüne yağacak olan kalpler kesinlikle şaşırtmaya devam edecektir.

 

eşe romantik masa süsleme seti

 

 

Hayatınızdaki o önemli insanı içeriye aldıktan sonra sırada yolun geri kalanını yürütmek kaldı. Haliyle bu yürütme de hayatınızda yaşayacağınız en romantik anlardan biri olacak. Yapmanız gereken birkaç ufak şey var. İlk olarak kapıdan yemeğiniz yiyeceğiniz masaya kadar gül yapraklarınızı saçmış olmalısınız.  Sevdiğiniz  ile el ele, masaya götürecek gül yapraklarının sağında ve solunda mum ışıkları ile devam ettiğinizi hayal edin.

 

led mum

 

Bazılarımız o kadar mum yakmanın zor bir iş olduğunu, güvenli olmayabileceğini düşünebilir hatta sevdiği insan ateşten korkuyor bile olabilir. Bu sebeple diğer alternatifiniz olan kırmızı LED mumları da unutmamalısınız. Pille çalışan, küçük mum görünümünde olan bu mini led ışıklar da gayet kullanışlıdır.

Peki masaya giden yolda mumlarımızı da yaktıktan sonra işimiz bitti mi? Tabi ki de hayır. Bu kadar basite kaçarak yılın en romantik akşamını yaşayamayız. Yapmamız gereken diğer detaylar ise balonlar. Kırmızı, pembe romantik balonlar. Bu balonları yol boyunca, mumlardan yukarı yerlere şişirip bağlayacağız. Dar alanlarda balonların sayısının fazla olmadığına dikkat etmelisiniz ki yolunuzu kapatmasınlar. Eğer gerçek mum yerine LED mum tarzı bir aydınlatma kullanıyorsanız da yine yolunuzun kenarlarına birkaç kırmızı balon atmayı unutmayın.

 

led mum süsleme

 

Yine aynı yol boyunca “Seni seviyorum” bayrakları asabiliriz. Köpük süsler ile kapı ve perdeyi asmalı süsler ile diğer alanları doldurmalısınız.

Sevdiğiniz insanla yemek yiyeceğiniz odaya girdiğinizde ise gördüğü masa karşısında gözleri kamaşmalı. Ama masaya geçmeden önce masanın etrafına da süsleme yapabilirsiniz. Sizlere tavsiyemiz masanın iki yanına veya bir köşesine helyum dolu uçan folyo balonlardan koyabilirsiniz. İkinizin isminin baş harflerinin arasına kalp şeklide bir başka balon kesinlikle çok romantik görünecektir. Masanın etrafındaki duvarlara yine isteğinize bağlı olarak keçe veya bayrak süslerden asabilirsiniz.

 

sevgiliye süsleme fikirleri gül yaprakları


500 adet gül yaprakları için Tıklayın.

 

Masanızın çevresindeki duvarlara kesinlikle asmanız gereken başka bir parti süsü ise kalpli duvar ışıkları. Dikkat etmeniz gereken bir husus ise bu ışığın loş olması. Zaten yerde ve  diğer alanlarda aydınlatma görevini mumlar yapmaktadır.

İkinci adım olarak masa süslemelerinden bahsedeceğiz. Masa da gül yapraklarından haliyle nasibini almak zorunda. Masanın sizi engellemeyecek yerlerine gül yaprakları veya masa konfetileri serpiştirin. Sizi masaya getiren gül yaprakları böylece sizi masaya kadar götürecektir. Masa üzerinde de mumlar kesinlikle olmalıdır. Mum ışığında romantik bir akşam yemeği konsepti tamamlayacaktır. Birkaç uzun kırmızı mum ve masanın size uygun yerlerine serpiştirilecek birkaç küçük mum güzel bir görünüm sağlayacaktır.

 

Geriye ise servisler ve peçeteler kalmakta. Yine sizin tercihinize kalmış olmak ile birlikte kırmızı servisler, kırmızı peçeteler ile bezenmiş bir masa her zaman göze hoş görünecektir. Masaya isteğe bağlı olarak uygun renkte saten masa örtüsü şık olacaktır. Bütün bu takıma uyacak güzellikte tabak, çatal ve bıçakları da ayarlamayı unutmayın. Eğer masanızın hala boş kaldığını düşünürseniz. Sevgiliye özel keçeden masa süsleme seti tam size göre. Masadaki tüm boşlukları zarif bir şekilde kapatır.

 

masa süsleme keçeden

 

Üçüncü adım ise yiyecekleri hazırlamaktır. O güne özel sevdiğiniz yiyeceklerin bir arada olduğu masa her zaman önemlidir. Diğer unutulmaması gerekenler ise; Zevke göre hediye seçimi, Beraber beğendiğiniz müzikler ve bunun gibi detaylar atlanmamadır.

 

Sevgiliye özel tüm ürünleri görmek için tıklayın.


Parti Dükkanım ailesi olarak sevdikleriniz ile birlikte mutlu bir ömür geçirmenizi dileriz.